Willem Woudenberg
Willem Woudenberg uw sparringpartner

Mijn werk bestaat uit het ontzorgen , ondersteunen en adviseren  van  u als ondernemer,  op het gebied van ICT, bestaande uit implementeren  van toepassingen, processen en projecten en niet in de laatste plaats het ontwikkelen van uw medewerkers. Mijn werkwijze is om u op onafhankelijke wijze te helpen bij het oplossen van ICT gerelateerde vraagstukken. Vraagstukken die op het gebied van infrastructuur, telecom, bedrijfstoepassingen, gebruikersondersteuning   en/of processen liggen.

In uw bedrijfstak en in ons  privéleven vinden (veranderings-) processen plaats, het ene na het andere, het ene ingewikkelder of technischer dan het andere.

Zakelijk hebben we het veelal over ICT-, organisatorische- en  werkprocessen welke evolueren.  Ontwikkelingen  en gewijzigde omstandigheden hebben impact op deze processen en de mens MOET mee. Niet inspelen op deze innovaties, betekent stilstand en achteruitgang in de bedrijfsvoering met alle gevolgen van dien. 

Ik hoop u verder te helpen bij het maken van uw keuzen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Willem Woudenberg en ik ben eigenaar van Circle4IT, ICT Management en Consultancy gevestigd  in mijn woonplaats Dordrecht.

De ICT – en Telecomervaring van meer dan 25 jaar heb ik opgebouwd in verschillende in project management- en consultancy functies op operationeel- , tactisch- en strategisch niveau. Gedurende de afgelopen jaren heb ik expertise opgebouwd in diverse ICT-rollen bij een aantal gerenommeerde werkgevers (overheid en Zakelijke dienstverlening)  binnen mijn focus.  Deze mooie ervaringen hebben mij geholpen een brede visie en helicopterview te krijgen op ICT ontwikkelingen en  de impact daarvan op de business en aanpalende processen.  Als ICT regisseur zijn deze ervaringen onontbeerlijk.

Bij deze nodig ik u uit vrijblijvend contact met mij te zoeken, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Met hartelijke groet en tot ziens,

Willem Woudenberg.

  • Projectmanagement (P2 practitioner/Agile IPMA theorie)

  • Proces- en servicemanagement (ITIL)

  • Project Manaqement Officer

  • IT- en Telecom Contractmanagement;

  • Operationeel ICT management;

  • Implementatie- , Transitie en Migratiemanagement;

  • Business Consultancy.

  • Workshopleider/Trainer in mobiel werken en werkplekapplicatie

De mix van deze kennis is een mooie plus in de rol van ICT regisseur omdat ik de projecten vanuit verschillende perspectieven, (met verschillende brillen) kan benaderen en behandelen.

Die kennis wil ik graag met u delen, want het bouwen aan ondernemingen met visie voor de toekomst is mijn ding, daarbij huldig mijn slogan “Circle4IT meer dan ICT alleen”.

Dit kan van toegevoegde waarde zijn voor u als klant , ik hoop u snel te ontmoeten!

Visie
Plan
Regie
Control

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!