Referenties van CIRCLE4IT, uiteraard ook persoonlijke referenties van Willem, uit vorige dienstverbanden, voor meer informatie  kunt u contact opnemen.

ScreenShot040

Wim lead his projects in a very professional manner with very good results. He is a pitbull with respect to the project result(s). Apart from his PM skills his technical knowledge is very good and he is an overall good guy to have around
Hans Partheisus, Business Information Manager Dyneema at DSM, NXP Semiconductors
Tijdens de uitrol van de Cosun Werkplek was Wim Manager Bedrijfsbureau. In deze rol zorgde Wim voor een tijdige en correcte oplevering van de producten van het Bedrijfsbureau (zoals planningen, voortgangsrapportages en actielijsten).
Wim handelt pro-actief om zijn acties goed uit te voeren en afgerond te krijgen.
Het is erg plezierig werken met Wim. Hij communiceert goed en prettig. Hij maakt makkelijk contact en onderhoudt zijn contacten goed.
Ook is Wim niet te beroerd om andere zaken op te pakken die niet direct binnen zijn taakveld liggen, maar wel van belang zijn voor het project. En hij brengt altijd een lach mee!
Chris Migchelbrink, Manager SSC ICT, Royal Cosun, Shared Service Centre

Met Wim heb ik samengewerkt tijdens een migratieproject voor een vernieuwde versie van ons platform. Wim deed onder andere de presentaties om onze gebruikers wegwijs te maken binnen de nieuwe omgeving en daarbij ook een stuk ondersteuning naar de gebruikers toe.

Buiten dat Wim een hele prettige collega is om mee samen te werken, is het erg mooi om te zien hoe hij een grote groep mensen kan enthousiasmeren. Dit doet hij door op een leuke manier de mogelijkheden en kennis naar de mensen over te dragen, met daarbij altijd een lach!

Ook verliep de communicatie tussen ons goed en prettig en denkt hij waar nodig met ons mee.

Ik heb erg genoten van de samenwerking die we hebben gehad en zal daarbij altijd aan hem denken wanneer wij soortgelijke projecten zullen gaan uitvoeren.

Mick Goedhart , Duynie Feed
Wim is een enthousiaste en resultaat gerichte professional. Hji geeft zich helemaal voor de opdracht waar het resultaat tot in detail goed moet zijn. Wim is ook echt een mensen mens en zoals hij zelf aangeeft het werken met Wim is een belevenis
Tzacor den Engelsman, Cooperatie DELA
“Sinds begin augustus is Willem ICT regisseur en tevens sparringpartner binnen mijn ambitieuze start-up: Wallhalla, het eerste beleving- en boekingsplatform voor evenementen. Willem is sterk analytisch, communicatief en een echte procesdenker met veel up-to-date kennis van ICT en allround bedrijfsvoering. Verder is hij een nuchtere, enthousiaste persoonlijkheid die mij met veel inzet ondersteunt in alle stappen die genomen moeten worden voor het realiseren van mijn bedrijf.”
Barry van de Wall, owner/creator Wallhala Events , www.wallhalla.nl
Ik heb Wim ervaren als kundig op het vlak van ICT service & beheer. Hij is bovendien erg betrouwbaar, gedreven klantgericht. Floyd heeft Wim ingehuurd voor een opdracht bij de klant met betrekking tot een herdefinitie van de service & beheer overeenkomst met de telecom provider (ISP). Wim heeft hierin haarscherp aangegeven hoe de benodigde service en beheer gedefinieerd, ingevuld en gerapporteerd zou moeten worden inclusief de nodige documentatie en procedures. Dit alles is vorm gegeven in een nieuw getekende overeenkomst tussen eindklant en de leverancier (ISP).minder.
Wij hebben Wim leren kennen in de rol van manager van het projectenbureau bij onze werkplekmigratie. Wim heeft het projectbureau en alle structuren daaromheen opgezet. Energiek, sturend naar de projectmedewerkers en met oog voor detail verzamelde en verwerkte hij alle gegevens tot zinvolle rapportages.
Ron van Gool, ICT Manager at Royal Cosun , Royal Cosun
“Willem Woudenberg heb ik leren kennen als een zeer enthousiaste en betrokken projectleider. Voor “Welkom op het Werk heeft hij veel betekend. Zowel in het project voor het filemijden, als de promotie van WOW! heeft Willem diverse projecten begeleidt. Met zijn kennis op ICT gebied, en het plannen van de projecten is hij zeer bedreven.
Een enthousiaste ambassadeur! ”

Lia Steeman

Lia Steeman, eigenaar Welkom op het Werk , Welkom op het Werk
Willem is een kundig en vakbekwame projectleider. Iemand met hart en passie voor zijn werk, zijn uitdaging is continue om zijn project tot een succes te maken. Voor Computer SOS heeft hij twee grote projecten bij Gemeente Rotterdam en NXP succesvol geleid.
Victor-Jan Leurs, CEO Caase.com , Caase.com
`Als directeur van Migration Match heb ik Willem leren kennen als een integere collega, die enthousiast en welwillend te werk gaat.
Hij is actief geweest bij een aantal klanten van Migration Match als manager bedrijfsburo en als manager planning en control. Daarnaast is Willem betrokken in een aantal RFP trajecten.

Zijn sociale vaardigheden, gecombineerd met zijn projectmanagement skills helpen hem om snel in de klantorganisatie zijn weg te vinden. Tenslotte bleek zijn interesse in het vakgebied bijzonder groot, wat zich uitte in een aantal adviezen.
Ik ben van mening dat dit palet aan vaardigheden zijn propositie als ICT regisseur van pas zal komen, en wens hem bijzonder veel succes hiermee.
minder`

Jeroen Wijnen

Jeroen Wijnen, Project Manager End User Services at Sanoma, Conclusion/Migration Match
Wim lead his projects in a very professional manner with very good results. He didn’t hesitate to choose a technical solution that favoured the company (by selecting a quick and rather cheap solution that saved a lot of money rather than an extended and expensive one) but hence lead to premature termination of his projectcontract. Apart from his PM skills his technical knowledge is very good.
Peter van der Els, Senior Adviseur/Projectleider bij Regionale ICT-Dienst Utrecht, Sozawe Rotterdam