In deze rare tijd toch je Office365 kennis adequaat updaten?

Hallo online thuiswerker, of management van de online thuiswerker 🙂

Ken je dat, je werkt thuis, je wilt verder, maar een bepaalde functionaliteit in MS Office365 heb je nog niet onder de knie, terwijl dit je “werkleven” op dit moment wat leuker zou maken. Wat doe je dan normaal als je op het werk bent?

Dan heb je collegiale support, even met een bak koffie “joh, hoe doe jij dit of dat?”  en doorrrrr…..

Nu is dat even anders, collega’s op afstand, niet beschikbaar op Whatspp, Messenger of LinkedinChat,  de servicedesk (als je die tot je beschikking hebt…)  niet altijd direct voor jou beschikbaar en toch moet je door. Wat doe je dan, buiten wandelen totdat je een geniale ingeving hebt, Google ondervragen, zoeken tot je een ons weegt…..?  Of gewoon de rest van de dag verlof nemen. Tja je zult toch je werk moeten doen.

Live trainingen en workshops volgen is niet mogelijk, alleen online via Zoom, Webex of Teams, maar een urenlange training online is ook niet alles, je zit immers al continue achter dat beeldscherm en dat is al heel anders dan normaal.

Opeens werken met bijv. Teams terwijl je dit helemaal niet gewend was….oei…hoe dan?  Wat dan zou je zeggen? HELP?

Nieuwsgierig geworden, lees verder in dit artikel.

CIRCLE4IT vindt het belangrijk dat de medewerkers van haar klanten  zich kunnen blijven ontwikkelen met o.m. MS Office365, zeker omdat er veel meer functionaliteiten beschikbaar zijn dan op het moment veel gebruikt  en dat is zonde, want men betaalt er wel voor.

Op dit moment zit werkend Nederland voor een groot gedeelte noodgedwongen thuis om belangrijk werk te verrichten, echter “collegiale support” is niet altijd aanwezig, de “servicedesk kan ook niet alles” en de collega’s zijn dus veelal op zichzelf aangewezen. Wij Nederlanders zijn graag “selfsupporting” dus dit is een dit is  een mooie periode om naar meer verdieping te zoeken van onze kennis. Met name als het gaat om de applicaties die wij dagelijks in ons werk gebruiken. Het blijkt namelijk dat je echt veel slimmer, sneller en prettiger kan werken als je deze korte trainingen van de door jou dagelijks gebruikte programma’s (max 15 – 20 minuten) volgt!

Dit doen we met Online Trainingen voor Microsoft365 en Security Awareness, op dit overzichtelijke platform. Een collectie van ca 450 online training video’s waarmee je op basis van jouw behoefte alles uit de programma’s kunt halen.

Je leert snel hoe de nieuwste versie van Microsoft Office werkt en welke nieuwe functies beschikbaar zijn. Vooral ook hoe je hier je voordeel mee kunt doen en efficiënter je werk kunt uitvoeren.

DATA-Beveiliging

Maar het gebruik van bijv. MS Office365 en/of bedrijfsspecifieke toepassingen staat niet op zichzelf, ook is het nodig om voldoende “awareness” te  hebben op het gebied van databeveiliging.

De unieke DIEV™ | Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining, zorgt ervoor dat je leert wat je kunt doen om geen slachtoffer te worden van Cybercriminaliteit. Zo leer je foute e-mails herkennen, waarom je niet alles op onbekende (gratis) wifi netwerken moet doen, hoe de AVG wetgeving werkt en wordt je via DIEV™ | Extra goed op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op Cyber Security gebied.

Je kunt zelf kiezen waar, wanneer en hoelang je deze trainingen doet. Het programma zal altijd onthouden waar je gebleven bent. De URL is een akkoord te benaderen op je laptop, tablet of smartphone! Je hoeft jezelf alleen nog maar in te schrijven.

Download hier de “ Brochure 5MOT

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!